Qui som

Hola! Som la Vivi i l’Isra!
Som una parella que ens vam coneixer l’any 2000 estudiant disseny gràfic. Va ser un amor a primera vista i des de llavors estem junts i fruit del nostre amor tenim en Martíi en Saüc.
Vam estudiar a Barcelona i vam treballar 3 anys a empreses que ens van enssenyar molt i ens van ajudar a començar el nostre camí. A l’any 2006 ens vam cansar de Barcelona i vam decidir venir a viure al poble de la Vivi, Ripoll.

_MG_8360

I aqui és on vam començar el nostre projecte amb Sicalipsis, on fem, fotografia, disseny gràfic, video… ens encanta la nostra feina és per això que la fem amb molt carinyo i estem molt contents de veure que els clients valoren els resultats.

Fa uns quants anys ens vam animar amb la fotografia nupcial. Ens agrada fer fotos que representin la màgia d’aquest dia ple d’amor i felicitat, fotos de detalls, d’expressions, moments espontànis, racons descepercebuts… Cubrim tot el dia, des del matí fins que s’apaguen els llums. Es solen entregar unes 2.500 fotos. Les entreguem totes retocades, en alta i baixa resol·lució i sense marques d’aigua.

Som molt exigents i crítics amb nosaltres mateixos i amb els resultats de la nostra feina, així que no donem res per enllestit fins que no està, sota el nostre criteri, gairebé perfecte (per allò que la perfecció no existeix, jeje). Però som conscients que els nuvis tenen moltes ganes de veure els resultats, així que procurem enssenyar les fotos ja retocades en 15-20 dies.

La Vivi descriu a l’Isra com un noi dolç carinyós, molt romàntic, atent i proper, apassionat de la seva feina,es desviu per la fotografia i els moments màgics, meticulós, amb moooolta paciència i bona persona. Li encanta la música. És el fotògraf que us acompanya durant el vostre dia. En quant a la feina cal destacar el seu domini amb Photoshop (ja que també és dissenyador gràfic) i la seva sensibilitat retocant fotos. Com diu la gent, “no se com s’ho fa el teu home que sempre treu guapo a tothom i no es perd cap detall” jaaaa.

L’Isra descriu a la Vivi com una noia molt propera, amigable, carinyosa, li encanten els nens; i els animals i te molta sensibilitat amb ells. La Vivi és dissenyadora gràfica i maquetadora dels àlbums. En quant a feina cal destacar la seva energia i creativitat per sempre evolucionar i pensar coses noves, la seva organització i ordre. Li encanta l’interiorisme i decoració.

Ara que sabeu una mica de nosaltres, esperem també poder-vos conèixer aviat!
Isra i Vivi.